HER KAN DU FÅ ET OVERBLIK OVER VORES SERVICES

Kontakt

Sidelaster

En sidelaster af- og pålæsser containeren med bilens egen påmonterede kran. Fordi sidelasteren sidder på lastbilen, er det som regel en noget billigere løsning end en kranvogn. Til gengæld er den knap så fleksibel. En sidelaster sætter altid containeren af til venstre i kørselsretningen og containeren kan kun sættes umiddelbart ved siden af bilen. Ved bestilling af transport med sidelaster skal vores kunder derfor oplyse, hvilken vej containerdørene skal vende på ladet; mod førerhuset eller bagud.

Genset

Kølecontainere (reefers) kan kræve transport med strøm på landevejen, hvilket kræver et chassis med monteret genset (strømgenerator). Udstyret kan fx være relevant, når man kører med varegrupper, som ikke tåler temperaturudsving, eller hvis der er behov for for-køling af containere forud for ankomst til kunden. Vi har strømstik inden for vores overvågede sikkerhedsområde, som kan bruges i forbindelse med forsinket lastning eller lign. Der er et mindre tillæg for kørsel med genset.

Depot

Vi har eget depot i Kolding med betjening døgnet rundt. Depotet er indhegnet og med videoovervågning. Mod et mindre gebyr er det også muligt at få løftet rundt på containere med vores trucks der kan løfte op til 35 ton.

Certifikater

Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen. Se kontrol-rapporter – klik her

DU KAN ALTID RINGE TIL OS FOR AT HØRE MERE

Kontakt os

WordPress Image Lightbox